Απέλπιδες αναπαλαιώσεις και σχεδιασμοί

Του θρασύβουλου Μαυρομμάτη

...η υπερβολική τελευταίως δημόσια στα ΜΜΕ πολυλογία για το άδηλο μέλλον της περιβόητης και χειμαζόμενης κεντροαριστεράς, εκτός από γραφική κοντεύει να καταντήσει πλέον και αστεία .!!
.. κάποια ξεπερασμένα και βεβαρημένα ξέφτια του παρελθόντος της, χωρίς πληθυσμό οπαδών και μελών πλέον, αλλά και χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, παριστάνουν τα ανήσυχα και αναγεννημένα πολιτικά πνεύματα και υποσύνολα και περιφέρουν το παρηκμασμένο ιστορικό σαρκίο τους σε συγκεντρώσεις υπαρξιακής αγωνίας και ψυχοθεραπευτικής αλληλοενδυνάμωσης...
...κορυφαία μάλιστα έκφανση αυτής της "προοδευτικής" παράστασης υπήρξε και η προκλητική επανεμφάνιση του αλήστου μνήμης πρωην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος αφού βύθισε τον τόπο στα μνημόνια και το ΔΝΤ, επανακάμπτει αμετανόητος στο προσκήνιο ως ΚΙΔΗΣΟ, χωρίς φυσικά να δίνει λογαριασμό σε κανέναν..!!.
...είναι όμως τυχαία αυτή η έντονη κινητικότητα, η μήπως εν όψει κοντινών εθνικών εκλογών "πρέπει" να περιοριστεί η διαρροή και η προσχώρηση μελών και στελεχών αυτού του χώρου προς την Νέα Δημοκρατία του Κυριακου Μητσοτάκη και η αποτροπή μιας εκλογικής του νίκης μέχρι τα όρια μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης..??
...ισχυρή η απορία, αφού πολύ παλιά και ιστορικά επιβεβαιωμένη είναι η κουβέντα ότι "στην πολιτική τίποτα δεν γίνεται τυχαία"..!!
Υ.Γ. για την συγγένεια τώρα και την δυσδιάκριτη συνάφεια του πυρήνα αυτών των σκέψεων με την ύποπτη και προκλητική καθυστέρηση στην εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής ,θα επανέλθουμε διεξοδικώτερα...!!!