Τα ζώδια σήμερα 17 Ιανουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου για κοινωνική αναγνώριση σε οδηγεί, αγαπητέ Κριέ, σε υπερβολικές δράσεις που σε εξαντλούν ψυχικά αλλά και σωματικά, δημιουργώντας σου ένα συνεχές αίσθημα κόπωσης. Μην αφήνεσαι ανεξέλεγκτα στις καταστάσεις – βάλε πλάνο και περιόρισε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν με τους συνεργάτες σου, θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ολοκλήρωση για την οποία πασχίζεις εδώ και καιρό, αγαπητέ Ταύρε, πλησιάζει και η δικαίωση των κόπων σου θα είναι σημαντική. Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί και νέοι δρόμοι πλέον θα ανοιχτούν μπροστά σου. Από τη δική σου στάση θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις και αρκετή ένταση θα κυριαρχεί σήμερα, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις, ενώ θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται για το ζώδιό σου και σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν και να τα φέρεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μην αφήσεις συναισθήματα απαισιοδοξίας να σε κυριεύσουν – αντιθέτως, προσπάθησε να συγκεντρωθείς στις επιδιώξεις σου και να δράσεις δυναμικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς στα αισθηματικά σου, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ό,τι ζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Με την υπευθυνότητά σου θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Καρκίνε, με πολλά προβλήματα που δημιουργεί η ασυνεννοησία μεταξύ σας. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλεις σε λειτουργία τους διπλωματικούς μηχανισμούς που διαθέτεις, ώστε να μπορέσεις να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Μην αφήσεις τις καταστάσεις στην τύχη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός που θα λύσεις πολλά θέματα στον αισθηματικό σου τομέα και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τις κινήσεις που θα κάνεις όμως αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να φέρεις μια ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αν μπορέσεις, αγαπητέ Λέων, να απομακρύνεις από κοντά σου ‘τοξικούς’ ανθρώπους με αρνητική ενέργεια, πολύ σύντομα θα μεγαλουργήσεις. Είναι πια καιρός να μάθεις να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου και να μπορείς να τους τοποθετείς στη θέση που τους αξίζει. Μην διστάσεις να κάνεις το καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην έχεις άγχος. Περάστε χαλαρά, ρομαντικά και ερωτικά την ημέρα μαζί με το ταίρι σου, ώστε να φέρετε την ευτυχία στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, αγαπητέ Παρθένε, πρόκειται να επανεμφανιστεί ζητώντας δεύτερη ευκαιρία. Όπως γνωρίζεις όμως, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν – δείξε ευγένεια, αλλά όχι αφέλεια. Προστάτεψε τον εαυτό σου αν δεν θέλεις να βρεθείς ξανά σε δύσκολη θέση και μάλιστα πολύ συντομότερα από όσο φαντάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες σου ή κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Τα χρόνια που διέθεσες, αγαπητέ Ζυγέ, για να προχωρήσεις σε κάτι που επιθυμούσες είναι αρκετά, αλλά ο τρόπος που τα διέθεσες δεν ήταν ο σωστότερος και αυτό φαίνεται τώρα στο αποτέλεσμα. Παραδέξου τα λάθη σου, ώστε να προλάβεις να διορθώσεις όπως μπορέσεις την κατάσταση και να προλάβεις τον χρόνο που περνάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα έχουν επίπτωση στα αισθηματικά σου, καθώς αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, γιατί κι εσύ χρειάζεσαι να χαλαρώσεις λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε κάποιο μήνυμα που πρόκειται να λάβεις σύντομα και το οποίο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σε βάλει σε μία διαδικασία αναδιοργάνωσης της ζωής σου γενικότερα. Μια πληροφορία που σου ήταν άγνωστη μέχρι σήμερα θα σου λύσει απορίες που σε ακινητοποιούσαν και εμπόδιζαν την εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να οργανωθείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να βάλεις τις εκκρεμότητες που έχεις σε μια σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Τοξότη, και δέχεσαι σημαντική βοήθεια για την προώθηση των υποθέσεών σου. Κάποια φιλικά θέματα και υποθέσεις θα σε απασχολήσουν, ενώ κάποιο άτομο θα σου προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Στο χέρι σου είναι να τις ακολουθήσεις και να προχωρήσεις με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ενισχύει τόσο πολύ τη γοητεία σου, που σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και το κοινωνικό σκηνικό φέρνει αναμπουμπούλες για το ζώδιό σου, μέσα από παρανοήσεις. Απόφυγε συζητήσεις που δεν σε αφορούν, για να μην βρεθείς εν μέσω παρεξηγήσεων. Πιθανές ρήξεις τώρα θα έχουν καθοριστική σημασία για την εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων. Μην ρισκάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Διώξε το άγχος και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε μια καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις και ειδικότερα σε ζητήματα νόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Κάποιο σημαντικό πρόσωπο στον κοινωνικό σου κύκλο σε παρακολουθεί, αγαπητέ Υδροχόε, και έχει ήδη εντυπωσιαστεί από τα προσόντα σου. Μην υπερβάλεις με τη συμπεριφορά σου και δείξε συνέπεια. Πολύ σύντομα θα σε πλησιάσει και θα σου κάνει μια αξιόλογη πρόταση. Ετοιμάσου να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάλε ένα πρόγραμμα, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Στον οικονομικό τομέα τα έξοδα συνεχίζονται και βιώνεις έντονο άγχος. Με ηρεμία και σταθερότητα θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις μια ισορροπία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Aυτή την περίοδο και με τη στασιμότητα που συνεχίζεται για το ζώδιό σου, το νευρικό σου σύστημα έχει φτάσει στα όριά του. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και μην προσπαθείς να ρίξεις το φταίξιμο σε άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Φρόντισε ό,τι σου λένε να το φιλτράρεις, ώστε να αποφύγεις τις παρανοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια. Αν ακόμη ψάχνεις ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου, θα σου δώσει τόση αυτοπεποίθηση ώστε οι άλλοι θα θέλουν να είναι διαρκώς κοντά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σε ό,τι αφορά σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε καλά και οι υποχρεώσεις είναι αρκετές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις αυτή την περίοδο για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ