Φωνές και διαμαρτυρίες αγροτών στον Γ. Τσιρώνη στο Αίγιο - "Κάνεις πολιτική για τον Σόιμπλε και τα μνημόνια" - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατέγραψε όλα τα προβλήματα και τα θέματα

Με φωνές και διαμαρτυρίες για την πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση σε πολλά θέματα που αφορούν τους αγρότες, υποδέχθηκαν τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Αίγιο, όπως πληροφορείται το tempo24.gr.

Ο Αν. Υπουργός συναντήθηκε αρχικά με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Θ. Παναγόπουλο και τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τους αγροτικούς συλλόγους και συνεταιρισμούς της περιοχής.

Τοποθετήθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συνεταιριστικών οργανώσεων για τις ζημιές που υπέστησαν από την κακοκαιρία των περασμένων ημερών, με τον κ. Τσιρώνη να καταγράφει όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.

4.jpg

Υπήρχαν και στιγμές έντασης όπου συνδικαλιστές άρχιζαν να φωνάζουν ότι "Κάνεις πολιτική για τον Σόιμπλε και τα μνημόνια".

15965042_10154961655994853_2387861740988001974_n.jpg

Από την πλευρά του ο Αναπλ. Υπουργός ανέφερε πως "αυτή η κυβέρνηση κατόρθωσε το 85 % αγροτών να πληρώσουν λιγοτερες εισφορές".

Να σημειωθεί πως σε λίγη ώρα θα μεταβεί στο κτήριο της Περιφέρειας, όπου θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

2.jpg

Στις 14:00 ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Δημαρχείο ενώ αμέσως μετά το απόγευμα, θα επισκεφτεί το Τμήμα Φυτοπροστασίας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Τριταία για θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής, παρουσία του Δημάρχου Ερύμανθου, Θανάση Καρπή.

viber_image.jpg

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Αν. Υπουργός θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με μέλη των τοπικών κινήσεων των Οικολόγων Πρασίνων και του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή φωτογραφιών: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Πέπη Σπηλιωτοπούλου

Διαβάστε επίσης