Κοπή πίτας για τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" ΦΩΤΟ

σε ποιόν ετυχε το φλουρι

Πραγματοποιήθηκε  χθες Παρασκευή 13 Ιανουαρίου  ΚΟΠΗ της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας".
 Κατάμεστη  ήταν η αίθουσα από τους Εργαζόμενους, Ιατρούς και τους Συνταξιούχους.
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πού έφερε την αφιέρωση « Το 2017, η χρονιά που δικαιώνει τους ΑΓΩΝΕΣ μας για τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ, άς επαναφέρει ΑΜΕΣΑ την ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΗ λειτουργία του 7ορόφου Κτιρίου, του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ », από τον Πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Πετρόπουλο.
Στη συνέχεια είχαμε τούς καθιερωμένους χαιρετισμούς, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης Δριβήλα Δημήτρη, τον Αντιδήμαρχο Πατρέων  Πελεκούδα Δημήτρη, τον Γενικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας της ΠΟΕΔΗΝ, τον Συνάδελφο Βασίλη Μιχαλόπουλο,  τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βασίλη Χατζηλάμπρου, τον Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζόμενων του ΠΠΝΡΙΟΥ Αθανασόπουλο Απόστολο, τον Εκπρόσωπο του Σωματείου του ΝΝΘώρακος Βλάχο Δημοσθένη, τον Εκπρόσωπο των Ιατρών στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ηλιόπουλο και την  Διευθύντρια της Νοσηλευτικής.


Το φλουρί κέρδισε μεά απο κλήρωση η νοσηλεύτρια Παπαδοπούλου Αγλαία όπου ήταν μια χρυσή λίρα.Επίσης ένα ζευγάρι γυαλιά, προσφοράς του καταστήματος EZ2C που κέρδισε Σκόνδρα Ελένη, μία 2ήμερη άδεια που κέρδισε ο Δετοράκης Επαμεινώνδας και μία ακόμη 2ήμερη άδεια πού κέρδισε η Αλέρτα Μαρία. 
Τέλος έγινε ο αποχαιρετισμός των 9 Συνταξιούχων της χρονιάς πού πέρασε και η απονομή εκ μέρους του Σωματείου, σχετικού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ για την πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ