Στο δημαρχείο της Πάτρας οι "Οδοιπόροι" από το Δήμο Ικαρίας- Παράσταση το βράδυ στο "Απόλλων"

θα παρουσιάσουν απόψε στις 9.00, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», ένα απόσπασμα που αφορά στην Μεξικάνικη νωπογραφία

Το Δημαρχείο θα επισκεφθούν σήμερα στις 7 μ.μ. το λαϊκό εργαστήρι πολιτισμού "Γ. Τσαρνάς" του Δήμου Ικαρίας  και η Ομάδα «ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ», προκειμένου να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, στο πλαίσιο της αποψινής τους εμφάνισης στο Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας. Παρόντες στην συνάντηση θα είναι ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Βασίλης Θωμόπουλος και ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Ανδρέας Τερζής.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, ξεκινά σειρά συνεργασιών και πολιτιστικών ανταλλαγών του Δήμου Πατρέων με το Δήμο Ικαρίας, με ένα θεατρικό αναλόγιο βασισμένο στο μυθιστόρημα του Κάρλο Φουέντε «Τα κρυστάλλινα σύνορα».

Με τίτλο «Η γραμμή της λήθης», το Λαϊκό εργαστήρι πολιτισμού "Γ. Τσαρνάς" Δήμου Ικαρίας  και η Ομάδα «ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ» θα παρουσιάσουν απόψε στις 9.00, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», ένα απόσπασμα που αφορά στην Μεξικάνικη νωπογραφία και τον μεγάλο συνεχιστή της και την σπουδαία λογοτεχνική κίνηση που έκανε την εμφάνισή της στις χώρες της Λατινικής Αμερικής στη δεκαετία του 1960.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.