Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά: Ζώα, ο Παντελίδης οδηγούσε, σας αρέσει, δεν σας αρέσει

«Η υπομονή έχει και όρια»

Μετά το δημοσίευμα που θέλει την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να μηνύει τη Φρόσω Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς θεωρεί ότι έχει αποδείξεις πως εκείνη ήταν η οδηγό του μοιραίου τζιπ, η Μίνα Αρναούτη, η δεύτερη επιζήσασα του φοβερού τροχαίου, παίρνει θέση και με ανάρτησή της στο Fecebook δηλώνει πως «η υπομονή έχει και όρια» και πως οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο τραγουδιστής «σας αρέσει, δεν σας αρέσει».

Μάλιστα, χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «ζώα» και προειδοποιεί: «Θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς!», ενώ σε άλλη ανάρτηση κάνει γνωστό ότι από το τροχαίο και μετά κάθε φορά που μπαίνει σε αυτοκίνητο φωτογραφίζει τον οδηγό για να μην την «ξαναπατήσει».

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

Η υπομονή έχει και όρια. Πληρώνετε δικούς σας και σας λένε αυτό που θέλετε να πουν. Απλά τα πράγματα. Και λίγα σας λέω. Δεν θα καταφέρετε τίποτα ο δημοσιογράφος ξέρει απλά ότι πουλάει το θέμα και ζει από ατό ένα χρόνο τώρα. Άλλωστε το λέει παντού “πουλάει”. Αντί να βγω να φωνάζω εδώ έχετε στόμα και μιλάτε. Ζώα. Ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε. Οδηγούσε εκείνος, σας αρέσει, δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς!

[…]

Έχω κάνει φάκελο στο κινητό μου "οδηγοί 2017". Σε κάθε αμάξι που μπαίνω φωτογραφίζω τον οδηγό... Δεν την ξαναπατάω!

Όσο για κάποια υπονοούμενα νεαρού επιχειρηματία που ισχυρίστηκε πως η 31χρονη έπαιρνε χρήματα για να βγαίνει με κυρίους, η Μίνα Αρναούτη απαντά και απειλεί: Αγαπητέ πάμπτωχε επιχειρηματία της Ίου, μήπως θέλεις να δείξω και τις δικές σου χυλόπιτες; Μήπως θες; Όσο ψεύτικη είναι η κατάθεσή σου, άλλο τόσο ψεύτικος είναι και ο διάλογος που δημοσίευσες! Ενώ εγώ έχω γραπτούς διαλόγους και των δύο! Με βγάλατε βίζιτα και χτυπήσατε την προσωπικότητά μου και με παρακαλάγατε κι εσύ και ο άλλος… και απλά σας ακύρωνα συνέχεια! Δεχτείτε το!

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε επίσης