Πάτρα: Εξώδικο στέλνουν οι οδηγοί φορτηγών στην Ολυμπία Οδό - Δυσφορία στον κλάδο από τα απαγορευτικά στην Πατρών - Αθηνών

σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr

Το νέο απαγορευτικό στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών που ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 το πρωί της Τετάρτης, φαίνεται να προσκάλεσε δυσφορία στους επαγγελματίες οδηγούς που χάνουν τα δρομολόγιά τους.

Η Ολυμπία Οδός λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και του παγετού επικαλούμενη λόγους ασφάλειας στη διεύλευση, αποφάσισε νέο απαγορευτικό με τους οδηγούς φορτηγών να προσανατολίζονται σε νομικές κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr το συνδικαλιστικό όργανο των οδηγών φορτηγών σκοπεύει να στείλει εξώδικο στη διοίκηση της Ολυμπίας Οδού, για το απαγορευτικό της διέλευσης.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η διοίκηση του οργάνου το πρωί της Τετάρτης με τη συνδρομή του νομικού Γιώργου Αθανασόπουλου θα αποστείλουν εξώδικο στην εταιρία. 

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι το πρωί της Τρίτης όταν επετράπη η διέλευση, έφυγαν περισσότερα από 250 φορτηγά. Περίπου τόσα αναμένεται ότι παραμείνουν εγκλωβισμένα μέχρι το πρωί της Τετάρτης. 

Στο μεταξύ νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένουν οι μετεωρολόγοι να πλήξει από το βράδυ ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα από τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Συγκειρμένα αναμένεται να επικρατήσει κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις.

Ήδη αυτή την ώρα ρίχνει χιονόνερο τόσο στην κέντρο, όσο και περιμετρικά της Πάτρας. Από το μεσημέρι ρίχνει χιονονιφάδες σε διάφορα σημεία, κατά καιρούς και στο κέντρο αλλά ιδίως σε Εγλυκάδα, Μπεγουλάκι, Νέο Σούλι, Ψαροφάι, Παραλία Πατρών κ.α

Σύμφωνα με τις προγνώσεις αναμένονται ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες κατά τη διάρκεια τη νύχτας προς Τετάρτη στο Κεντρικό Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική-Βορειοδυτική Πελοπόννησο, με ισχυρές χιονοπτώσεις αρχικά και στα πεδινά της Ηπείρου και αργότερα στα ορεινά τμήματα των υπόλοιπων περιοχών.

 

Διαβάστε επίσης