Πάτρα: Ένταση στην εκδήλωση για τη μνήμη του Ν. Τεμπονέρα - Αντιεξουσιαστές διάβασαν κείμενο συμπαράστασης για την Ρούπα - Απειλήθηκαν επεισόδια -ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

σε εξέλιξη η πορεία στο κέντρο της πόλης

Νεότερα:

Η πορεία που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της ΛΑΕ Αχαΐας ολοκληρώθηκε. Επίσης ολοκληρώθηκε και η πορεία των αντιεξουσιαστών οι οποί παραμένουν στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην Κορίνθου.

------

Εκδήλωση μνήμης για τα 26 χρόνια από την δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα πραγματοποιίεται  σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο σχολικό συγκρότημα που φέρει το όνομά του.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Προηγήθηκε παρέμβαση των αντιεξουσιαστών οι οποίοι ανάρτησαν πανό και διάβασαν κείμενο συμπαράστασης για την Πόλα Ρούπα.

 

 

Κατά την αποχώρηση της ομάδας των αντιεξουσιαστών, προκλήθηκαν επεισόδια.

 

 

Τα συνθήματα από την πλευρά των αντιεξουσιαστών, φαίνεται να ερέθισαν τους παρευρισκομένους και τον ομιλητή που εκείνη τη στιγμή αναφερόταν στη δράση του καθητηγή Νίκου Τεμπονέρα. Απειλήθηκαν επεισόδια όμως παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και εκτονώθηκε η κατάσταση. 

Αυτή την ώρα μέλη της ΛΑΕ Αχαΐας, πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της πόλης. Ακολουθούν μια ομάδα αντιεξουσιαστών 
 

 

 

Διαβάστε επίσης