Ο ιστιοπλοϊκός, έκοψε την πίτα του- ΦΩΤΟ

Την παγωνιά των ημερών ζέστανε η θερμή οικογενειακή ατμόσφαιρα

Την παγωνιά των ημερών ζέστανε η θερμή οικογενειακή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, στην οποία παρευρέθησαν πολλά μέλη, αθλητές, γονείς, κυβερνήτες και φίλοι του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατήρ Γεώργιος, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρ. Αλεξόπουλος, οι βουλευτές Αχαΐας κ. Κ. Σπαρτινός, κ. Α. Ριζούλης και κ. Ν. Νικολόπουλος, ο Ναυτικός Διοικητής Ιονίου αντιπλοίαρχος Π.Ν. Π. Τριαντόπουλος, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος κ. Κ. Μαχαίρας ο εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων κ. Τ. Πετρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. κ. Ν. Κοντοές, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. κ. Π. Μαντάς, ο Έφορος Δυτικής Ελλάδας της Ε.Ι.Ο. κ. Δ. Κακαλίκας, το μέλος της Επιτροπής Δραστηριότητας της Ε.Ι.Ο. κ. Κ. Γεωργόπουλος, το μέλος της επιτροπής ΑΜΕΑ της Ε.Ι.Ο. κ. Γ. Βλάχος, ο Πρόεδρος του Πατραϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών κ. Κ. Κοκκινάκος, ο εκπρόσωπος του Σώματος Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. κ. Κουβεριανός, η  εκπρόσωπος της κίνησης «Πρόταση» κ. Ελ. Μπαλαδάκη κά.

Στην τελετή, ο Πρόεδρος του Ομίλου αναφέρθηκε στην ευρύτερη προσφορά του Ομίλου στην πόλη και την ανάγκη για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων για να μπορέσει ο Όμιλος να προσφέρει το άθλημα σε περισσότερα παιδιά και κυρίως σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επίσης, κάλεσε τους φορείς να συνδράμουν στις δύο μεγάλες διοργανώσεις που αναμένονται να διεξαχθούν, το 2017, στην πόλη μας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα J/24 (προπομπός του Πανευρωπαϊκού, που θα διεξαχθεί το 2019) που διοργανώνει ο Ι.Ο.Πατρών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser που διοργανώνει ο Α.Ι.Ο.Ιάσων.