Αναβάλλεται η εκδήλωση με τον Γιώργο Πασχαλίδη λόγω κακοκαιρίας

ήταν να γίνει αύριο

Αναβάλλεται για αύριο Τρίτη η πρώτη επίσκεψη του καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη στην  Πάτρα για το 2017 και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας λόγω κακοκαιρίας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.  

Ο Γιώργος Πασχαλίδης είναι Αντιπρύτανης και Καθηγητής με έδρα στο τμήμα της Ψυχολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας Noosfera και Πρύτανης στο παράρτημα της Ακαδημίας στην Ελλάδα. Είναι μέλος της Προεδρικής Ομοσπονδίας Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας και μέλος του Προεδρείου της Ανώτατης Διεθνούς εξεταστικής Επιτροπής της Ακαδημίας Νοόσφαιρα. Έχει βραβευτεί με το ΙΧ Διεθνές Βραβείο "Giuseppe Sciacca" 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.  

Η δραστηριότητα και το μεγάλο ερευνητικό έργο του Γιώργου Πασχαλίδη ξεκινούν στα τέλη του 2000 και οι πρώτες ανακοινώσεις του, δημοσιεύσεις και βραβεύσεις έρχονται το 2010 και αφορούν τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος. Ακρογωνιαίο λίθο του έργου του αποτέλεσε η μοναδική ανακάλυψη του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis, καρπός και επιστέγασμα των δεκαπέντε χρόνων διαρκούς και εντατικής έρευνας, μελέτης και παρατήρησης, και εν συνεχεία οι πολλαπλές εφαρμογές του Μοντέλου σε πεδία όπως η Ιατρική, η Εκπαίδευση, ο Αθλητισμός, η Ψυχολογία, η Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η δραστηριότητά του περιλαμβάνει την έκδοση 26 βιβλίων στην Ελλάδα, τη Γερμανία, την Πολωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς και τα πολυάριθμα σεμινάρια και διαλέξεις, με στόχο την ποιότητα ζωής και την αύξηση του προσδόκιμου μέσου όρου.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του και τη δραστηριότητά του επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.gr.  Τηλ. επικοινωνίας 6980140140 & 6944634272.

Η είσοδος στο ξενοδοχείο «Αστήρ» είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ