Τα ζώδια σήμερα 4 Ιανουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα θα χαρακτηρίζεσαι από την τάση σου να βλέπεις πάντα τη ζωή μέσα από κόκκινα γυαλιά. Πιστεύεις ότι όλα πάνε μια χαρά, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα έχει γκρεμιστεί το σύμπαν. Μπροστά σε μια καταστροφή, δηλώνεις αποφασιστικά ότι πρόκειται απλώς για μια αναποδιά και αρνείσαι να κάνεις κάτι δραστικό για να την αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις για την σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Ανάμεσα στις απολαύσεις, το καλό φαγητό παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Έχεις περηφάνια και αξιοπρέπεια, καθώς και μεγάλη υπομονή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φτάνεις κάποτε στα όρια των αντοχών σου. Τότε μπορεί να «σπάσεις» ή να επαναστατήσεις με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο, αν μια κατάσταση γίνει αφόρητη έστω και μετά από καιρό θα εγκαταλείψεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να συζητάς με το ταίρι σου πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Δεν αντέχεις να ακούς τα δυσάρεστα γεγονότα και πείθεις τον εαυτό του ότι όλα είναι εντάξει. Πίσω από την υπέρμετρη αισιοδοξία σου κρύβεις μια τεράστια ψυχική δύναμη. Δείξε ήρεμος και έμπνευσε σιγουριά στους γύρο σου, έχε έντονη την αίσθηση της δικαιοσύνης. Η ειλικρίνεια ζει σε ισορροπία με τα συναισθήματά σου. Κρατήσου μακριά από τις μικρότητες και τη μιζέρια και απόλαυσε τα όμορφα πράγματα της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να σε ευνοεί μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Σήμερα θα είσαι παντελώς ανίκανος να πεις όχι, σε κάποιον που θα σου ζητήσει μια βοήθεια ή μια εξυπηρέτηση. Θα κάνεις ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσεις. Είναι πανεύκολο να σε εκμεταλλευτεί κανείς, και συχνά πέφτεις θύμα κακόβουλων ανθρώπων που σε πλησιάζουν για να επωφεληθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, δεν είναι άσχημα τα πράγματα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΛΕΩΝ


Γενικά
Σήμερα θα είσαι τρυφερός και προστατευτικός, γεμάτος εκπλήξεις. Αφήσου στην ζωή χωρίς επιφυλάξεις και φόβους. Όμως δυστυχώς η αγνότητα των συναισθημάτων και η ειλικρίνειά δεν σε αφήνουν πάντα να έχεις την ανάλογη αντιμετώπιση. Όταν τελειώνει μια ιστορία στην οποία είχες πιστέψει, πραγματικά γίνεσαι ράκος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά. Φρόντισε όλο αυτό να μην το περάσεις στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα απ’ όσο μέχρι τώρα. Προτάσεις που θα δεχτείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Δεν ακούς καμιά συμβουλή, έχε τον νου σου ή βάλε πρώτος τέλος σε ότι σε πειράζει και σε ενοχλεί και θα δεις ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Την επόμενη φορά που θα επαναλάβεις τα ίδια λάθη, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σου. Η αφέλεια όμως δεν οφείλεται σε ανοησία, αλλά στο γεγονός ότι επειδή έχεις μια τόσο καθαρή καρδιά, δύσκολα σκέφτεσαι ότι και οι άλλοι δεν είναι εξίσου ειλικρινείς στις προθέσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις (η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί) έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρο ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί προβλέπονται εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.
ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Είσαι η προσωποποίηση της «ήρεμης δύναμης». Παρόλο που δεν δείχνεις να προσπαθείς ιδιαίτερα, στην πραγματικότητα προχωράς αποφασιστικά και οργανωμένα προς τον στόχο σου, χωρίς να σπαταλάς τον χρόνο και τις δυνάμεις σου. Μερικές φορές όμως είναι σαν να φοράς παρωπίδες και να μη βλέπεις τίποτα άλλο πέρα από τον τελικό σου προορισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατό πιο ρομαντικά μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, ούτως ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην πάρεις σήμερα οικονομικά ρίσκα. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά
Δεν αφήνεσαι να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, αλλά ούτε και να δεις τα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στο περιβάλλον σου. Πρόσεξε λοιπόν, μην κάνεις τόση δουλειά για να φτιάξεις μια όμορφη κατάσταση, και τελικά ανακαλύψεις ότι τα πρόσωπα με το οποία θα τη μοιραζόσουν, δεν είναι πια δικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, ευνοούνται. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά
Βουτάς στο νερό για να βρεις την ηρεμία σου ,καταδύεσαι στους ωκεανούς της γνώσης, για να μαθαίνεις διαρκώς καινούργια πράγματα. Ζεις για να μαθαίνεις. Όμως η ανεξάντλητη επιθυμία σου για γνώση και η περιέργειά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα επιφανειακό πασάλειμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στην σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα. Αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις ώστε να διώξεις την μοναξιά σου και θα κάνεις κινήσεις για να κάνεις γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ένα πρόγραμμα σε σχέση με κάποια προβλήματα του παρελθόντος. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Δεν είναι δυνατόν να ανοίξεις το κεφάλι σου και να ρίξεις τα πάντα μέσα, εγκαταλείπεις κάτι με το οποίο ασχολιόσουν, επειδή κάτι άλλο σου φάνηκε πιο ενδιαφέρον. Έτσι, καταλήγεις να μην εμβαθύνεις και να μην αξιοποιείς τις εμπειρίες σου. Αυτή ακριβώς είναι και η πρόκληση για σένα: να μετατρέψεις τη θεωρητική πληροφορία σε πράξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στην σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά
Μπορεί πολλές φορές να δίνεις την αίσθηση ότι έχεις στραμμένη την προσοχή σου σε κάτι που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι. Έχεις τόσο στενή επαφή με το πνευματικό, διαισθητικό κομμάτι της ύπαρξής σου, που είναι σαν να είσαι μοιρασμένος ανάμεσα σε αυτό τον κόσμο και την υλική πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΙΧΘYΕΣ


Γενικά
Αυτό πρέπει να καταφέρεις, να μην αποφεύγεις τα κοινότοπα, δύσκολα και πολλές φορές απειλητικά θέματα της καθημερινής ζωής. Είσαι τρυφερός, καλόβολος, ευαίσθητος, με υψηλό βαθμό συμπόνιας και κατανόησης προς τους άλλους. Χρειάζεται όμως να έχεις πιο πρακτικό πνεύμα και να δείχνεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, όταν πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στην σχέση σου. Και αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να σε ευνοεί το πάθος σου αυξάνεται και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και να προωθήσεις θέματα που καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης