Τα ζώδια σήμερα 2 Ιανουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το να αποδράσεις στον πανέμορφο κόσμο των ονείρων όπου κανείς δεν μπορεί να σε πειράξει ή να σε εντοπίσει μπορεί να είναι ωραίο ως εικόνα, όμως πίστεψε ότι δεν είναι ακριβώς δίχως κίνδυνο. Το να κρυφτείς πίσω από την φαντασία σου δεν σε κάνει άτρωτο. Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να χάσεις το δρόμο σου, έτσι μπορεί να βρεθείς σε ένα άγνωστο και εχθρικό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την σημερινή ημέρα θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου αν μιλήσεις με το ταίρι σου και έχεις αρκετή διαλλακτικότητα και μπορέσεις να καταλάβει μερικά πράγματα που θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για τον επαγγελματικό σου τομέα, αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά ευνοϊκή σε ό,τι αφορά αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.
ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Έχεις βάλει τους στόχους σου μπροστά και δε σε πτοεί κανείς και τίποτα. Κάνεις σκέψεις και μπορείς να μπερδέψεις τις υποχρεώσεις με τις επιθυμίες σου. Βέβαια είσαι αποφασιστικός και αυτό έχει σημασία. Αγχώνεσαι γιατί κάνεις συνδυασμούς οι οποίοι δεν έχουν και απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα. Μην το κάνεις όμως γιατί αυτό δε σου αφήνει την δυνατότητα να δεις πιο συγκεντρωμένος τα θέματα που σε απασχολούν και έτσι μένεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θέλουν κάποια ανανέωση για να μπορέσεις και εσύ να νιώσεις πιο καλύτερα. Μπορεί να ακούσεις λόγια για την σχέση σου που θα σε στεναχωρήσουν. Μην δώσεις σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, μην ανοίξεις καινούργια μέτωπα. Προσπάθησε να φερθείς συγκρατημένα, ειδικά σε αγορές.
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Δώσε έμφαση στις εξελίξεις της κοινωνικότητας σου. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά αυτό δεν σε τρομάζει, αντιθέτως σε προκαλεί να δείξεις τον δυναμισμό σου. Οι υποχρεώσεις σου δεν σταματούν, ευτυχώς όμως γιατί σε όλο αυτό το μαραθώνιο οι δυνάμεις σου δεν θα σε αφήσουν, ενώ φίλοι και γεγονότα λειτουργούν με τρόπο που σε εξυπηρετεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου για να έρθεις περισσότερο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, που δεν περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες απρόσμενες υποχρεώσεις. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Σε αρκετές περιπτώσεις οι συναντήσεις σου θα σημαίνει ξεκαθάρισμα. Είσαι υποχρεωμένος να το αποδεχθείς. Απόφυγε να ασχοληθείς με κάτι που δεν γνωρίζεις, καλλιέργησε καταστάσεις και φιλίες και προνόησε από τώρα για να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου. Θέλεις να τα υλοποιήσεις ή θα βάλεις νέους στόχους και να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις με το ταίρι σου και να βγάλετε πολύ καλά συμπεράσματα. Απόφυγε να αναφερθείς σε καταστάσεις του παρελθόντος. Αν κατακλύζεσαι ακόμη από μοναξιά φρόντισε να κάνεις το καθημερινό σου πρόγραμμα πιο χαλαρό ώστε να βρεις χρόνο για να κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που θα αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.
ΛΕΩΝ


Γενικά
Η εύνοια γίνεται αισθητή στις σχέσεις σου και στην αποτελεσματικότητα της δημιουργικότητα σου. Δεν θα λείψουν οι παραπλανήσεις και τα προβλήματα στο στενό περιβάλλον. Είναι στο χέρι σου να κερδίσεις περισσότερες μάχες. Υπερασπίσου ότι σου δίνει χαρά και ασφάλεια. Καλό είναι να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με σταθερότητα και ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Υδροχόο η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου και να είσαι βέβαιος ότι θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αν είσαι έτοιμος για τις συνέπειες ή τις εξελίξεις τόλμησε την αλλαγή. Τα προβλήματα στο περιβάλλον σου συνεχίζονται και η συνεννόηση παραμένει δύσκολη. Καλλιέργησε την αισιοδοξία παρά την απογοήτευση και μη σταματάς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ήρθε ίσως η στιγμή που πρέπει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με μερικά πράγματα που κάνει το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις ανοιχτά μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί του για να βγάλεις τα συμπεράσματα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις όλες τις δυνατότητες να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη ενεργητικότητα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελιχθούν έτσι όπως θα ήθελες.
ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Με τη σκέψη και την αισιοδοξία σου αντιμετωπίζεις με χαμόγελο κάθε δυσκολία. Ησύχασε, τώρα έχεις πιο σημαντικούς σύμμαχους και σου μένει να διαπραγματευτείς τη συνθήκη ειρήνης από θέση ισχύος. Νέες ιδέες γνωριμίες και ευχάριστες καταστάσεις δημιουργούνται και για αυτό έχεις κάθε λόγο να διασκεδάσεις και να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μην έχεις άρνηση σε κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Μπορείς να του κάνεις τα χατίρια για να νιώσεις και εσύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις χωρίς άλλη καθυστέρηση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά
Έχεις την ενίσχυση από ανθρώπους του περιβάλλοντος που σου δίνουν ουσιαστικές ευκαιρίες για τη αναβάθμιση προσωπικών σου θεμάτων. Επωφελήσου από αυτά τα μικρά δώρα για να γεμίσεις αισιοδοξία. Βάλε κάποια πράγματα και σκέψεις σε τάξη, γιατί πρέπει να καταλάβεις ότι τα σχέδια σου δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Απέφυγε να αναγερθείς σε καταστάσεις που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Με ψυχραιμία, όμως, θα καταφέρεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά
Πρέπει να τηρήσεις έξυπνες ισορροπίες, να δώσεις ώθηση στα συμφέροντά σου και να κάνεις τα στραβά μάτια στο κατεστημένο του χώρου σου. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωση μην παίζεις το τελευταίο σου χαρτί. Μην είσαι ανασφαλείς γιατί δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Διατήρησε χωρίς αμφισβήτηση τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στην σχέση σου να τα πας πολύ καλύτερα αν διώξεις από το μυαλό σου ιδέες που μπορεί να σου φέρνουν στεναχώρια και εκνευρισμό για το ταίρι σου. Μια συζήτηση μαζί του θα σου έκανε καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς, αν κινηθείς έξυπνα, να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Παίζεις μπάλα σε πολύ μεγάλο γήπεδο και αν τρέχεις παντού, σύντομα θα εξαντληθείς. Προφύλαξε την εστία σου από αιφνιδιαστικές επιθέσεις και θα γίνεις ο ήρωας του αγώνα στο τέλος. Εφάρμοσε την τακτική που σε εξυπηρετεί και μην κάνεις φιγούρες όταν έχεις την μπάλα στα πόδια σου. Σε προκαλεί να γίνεις λίγο πιο τολμηρός από ότι συνήθως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου υπάρχουν μερικά προβλήματα αλλά με την θέληση που έχεις μπορείς να τα ξεπεράσεις. Φρόντισε να μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά
Μια θύελλα από γεγονότα αναταράσσει την ψυχολογία σου. Η κατάσταση αυτοί σε βρίσκει απροετοίμαστο, ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και διαχειρίσου έξυπνα ότι προκύψει. Δεν θα λείψουν τα προβλήματα ενώ ένα γεγονός θα σε κάνει περισσότερο σκεπτικό για να μπορέσεις να βρεις τη λύση. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και αβάστακτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο σου η σχέση σου έχει αρχίσει και πηγαίνει καλά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα μπορέσουν να κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και είναι μια θετική περίοδος για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε αυτόν τον καιρό να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και θέλεις να βρεις πηγές εσόδων. Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.
ΙΧΘYΕΣ


Γενικά
Απομακρύνσου από σκέψεις που σε κάνουν να φοβάσαι. Ελευθέρωσε την δημιουργικότητά σου στην κοινωνική σου ζωή, λειτούργησε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Κάποιος φίλος υποστηρίζει ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και σε υποστηρίζει σε ότι θελήσεις. Πρέπει να ασχοληθείς με νέο κύκλο ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, θα μπορέσεις να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης