Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος ...τα έψαλλε στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

στο γραφειο του αντιπεριφερειαρχη

Από νωρίς σήμερα το πρωί, κάλαντα, ευχές και μελωδίες από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας, στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας,
Τα μέλη του Συλλόγου με το χορευτικό τους τμήμα ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, και έψαλλαν με τον δικό τους τρόπο, τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αγάπη και να συνεχίσουν να μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον, κρατώντας δυνατή την παράδοσή μας, και τονίζοντας επιπλέον ότι η παράδοση και η ανάπτυξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η μεταλαμπάδευση της ιστορίας των Καλαβρύτων σε μικρότερες γενιές, καθώς και οι από κοινού δράσεις με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα με την Π.Ε. Αχαΐας θα συνεχιστούν και το νέο έτος.

“Η ενίσχυση των συλλόγων σε όλα τα επίπεδα με τη συνεργασία της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιβάλλεται. Σύλλογοι που ανιδιοτελώς προάγουν την ιστορία του τόπου μας στους δύσκολους αυτούς καιρούς, είναι ένα θέμα που μας αφορά και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το υποστηρίξουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στις πάμπολλες δράσεις” επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ