Πάτρα: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Μαγικό Χωριό Με τους Multiφωνιξ plus

στις 7 το απόγευμα

Μία παρέα φίλων με διαφορετικές μουσικές επιρροές κουβεντιάζουν στο πατάρι, ανακατεύουν στο multi ήχους της jazz μαζί με τα αγαπημένα μας ελληνικά της δεκαετίας του 1980 και μετά χτυπούν δυνατά, παίζοντας tango του 1930, μέχρι pop του σήμερα και άλλα πολλά. Πρόκειται για τους Multiφωνιξ plus το συγκρότημα που θα δώσει τον τόνο της γιορτής στο "Μαγικό Χωριό" της Πάτρας, το απόγευμα της παραμονής της πρωτοχρονιάς, στις 7μμ.
Το "Μαγικό Χωριό" παραμένει επισκέψιμο όλες αυτές τις μέρες από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ και θα λειτουργεί μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου. Δεκάδες χιλιάδες Πατρινοί και μη το έχουν ήδη επισκεφτεί και έχουν γευτεί τις ποικίλες υπηρεσίες που προσφέρονται στον πολυχώρο, από την ονειρεμένη Παραμυθούπολη που στεγάζεται μέσα σε τεράστιες δεξαμενές, μέχρι τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του με τις πλούσιες δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους, το Πλανητάριο, τις υπαίθριες εγκαταστάσεις ενός πλήρους Λούνα Πάρκ, το μοναδικό στο είδος του Θεματικό Πάρκο Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας και άλλα πολλά.
Η είσοδος στο Μαγικό Χωριό είναι δωρεάν καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του. Ομοίως με ελεύθερη είσοδο μπορεί κανείς το απόγευμα του Σαββάτου να επισκεφτεί το χώρο (στην οδό Ανθείας 38, στους χώρους της Πατραϊκής Οινοποιίας) και να απολαύσει του Μultiφωνιξ plus. Απαρτίζονται από τους μουσικούς: Ζαφειρόπουλος Ανδρέας (στο πιάνο), Παπαχριστόπουλος Μάκης (κλαρινέτο και σαξόφωνο), Καραμανογλου Υρώ (τραγούδι), Γασπαρινατου Μαρουτσελλα (τραγούδι) και Μπαράκος Γιώργος (τύμπανα).

Διαβάστε επίσης