Πάτρα: Παραδίδεται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου το κτίριο του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας"

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" την 9/9/16, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα,  πραγματοποιήθηκε  ΣΥΣΚΕΨΗ για τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ του Νοσοκομείου μας, ΤΗΝ ΕΞΈΛΙΞΗ τους-την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ τους και κατ΄ επέκταση την καταληκτική ημερομηνία ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.

              Όπου

Από τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως από τον Εργολάβο και τις Κτιριακές Υποδομές  και την σχετική πίεση που ασκήθηκε, προσδιορίστηκε η ολοκλήρωση των εργασιών μέχρι την 20/12/16 και η παράδοσή του το αργότερο μέχρι την 31/12/16.

                           "Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση

Να γνωρίσουμε σε όλους τους πολίτες της περιοχής μας ότι το κτίριο, για το οποίο δώσαμε μεγάλο και επίμονο αγώνα ως Σωματείο, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.

        Ο Εργολάβος έχει αποχωρήσει ήδη και βρίσκεται εν αναμονή των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ για να παραδώσει το ήδη έτοιμο και με τον εξοπλισμό του, 7όροφο κτίριο, το έτοιμο προς χρήση και  με το κλειδί στο χέρι που λέει και ο λαός μας, 7όροφο κτίριο.

      Ελπίζουμε  αυτή η πολυαναμενόμενη παράδοση-παραλαβή να γίνει το συντομότερο δυνατόν, αν και βλέπουμε κάποιες καθυστερήσεις και αδιαφορίες που μας προβληματίζουν.

          Εν αναμονή λοιπόν και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστούν οι παρεμβάσεις μας και οι κινητοποιήσεις μας, κάτι που μας έχει απασχολήσει ήδη στο Δ.Σ του Σωματείου, όπου έχουμε πάρει και σχετικές ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για τυχόν κωλυσιεργίες." καταλήγει η ανακοίνωσηξ του Σωματείου "Ιπποκράτης" 

Διαβάστε επίσης