Εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό Πάτρα - Χαλανδρίτσα - Καλάβρυτα

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Επαρχιακής Οδού ΠΑΤΡΩΝ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ για τις ανάγκες του έργου «Παράκαμψη Χαλανδρίτσας». Διακοπή της κυκλοφορίας εκ περιτροπής ανά κατεύθυνση, επί της 4ης Επαρχιακής οδού Πάτρα – Χαλανδρίτσα – Καλάβρυτα και επί της οδού Χαλανδρίτσας προς 111.

Αναλυτικά:

«Στα πλαίσια εργασιών για την κατασκευή του έργου «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ» και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:

1ο Διακοπή της κυκλοφορίας εκ περιτροπής ανά κατεύθυνση, επί της 4ης Επαρχιακής οδού Πάτρα – Χαλανδρίτσα – Καλάβρυτα και επί της οδού Χαλανδρίτσας προς 111.

Η ανάδοχος κοινοπραξία οφείλει να λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και οχημάτων να τοποθετήσει ρυθμιστικές πινακίδες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται εργάσιμες ημέρες και μέχρι Παρασκευή μεσημέρι. Από το Α.Τ Χαλανδρίτσας θα ληφθούν ανάλογα μέτρα αρμοδιότητας του σε συντρέχουσα περίπτωση.

2ο Η ισχύς της παρούσας αρχίζει : α) από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων β) από τη δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010 έως 30/12/2016.»

Διαβάστε επίσης