Πάτρα: Ο Άγιος Βασίλης έκανε πρόταση γάμου στην πλατεία Γεωργίου - Παραλίγο να τον συλλάβει η Αστυνομία! ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η έκπληξη του Γιώργου Κλοκίτη στην Κατερίνα Χριστοπούλου

Πρόταση γάμου η οποία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη και την καρδιά της, δέχθηκε η Γεωπόνος Κατερίνα Χριστοπούλου από τα Γιουλέικα Αχαΐας. Ο επί 13 χρόνια σύντροφός της, ιδιοκτήτης επιχείρησης Γιώργος Κλοκίτης από τη Ράχη Αχαΐας, της έκανε μια έκπληξη με τη βοήθεια της αδερφής της Χριστίνας και του αδερφού της Παναγιώτη και τη συνδρομή του φίλου τους Ζαχαρία.

Τί σκέφτηκαν;

Να γίνει η πρόταση στην πλατεία Γεωργίου λίγο πριν ο δήμαρχος Πατρέων ανάψει το  Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σκέφτηκαν λοιπόν να ντύσουν Άγιο Βασίλη τον αδελφό της κοπέλας Παναγιώτη Χριστόπουλο. Ο "Άγιος Βασίλης" έκανε ... βόλτες στην πλατεία και μέσα στο σάκο του είχε το δαχτυλίδι των αρραβώνων μέσα σε ένα κόκκινο κουτάκι! Την ώρα λοιπόν που το ζευγάρι έκανε βόλτες στην πλατεία και περίμενε τη φιέστα του δήμου, μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό, ο Γιώργος φώναξε τον ... "Άγιο Βασίλη" να δώσει ένα δώρο στην Κατερίνα. Η κοπέλα τα έχασε! Δεν κατάλαβε φυσικά ότι πρόκειται για τον αδερφό της και περίμενε με αγωνία, τί θα βγάλει από τον σάκο!

Όταν κατάλαβε η Κατερίνα περί τίνος πρόκειται τότε συγκινήθηκε και είπε το ΝΑΙ, ενώ γύρω από το ζευγάρι είχε μαζευτεί κόσμος που τους έδινε θερμές ευχές! Παράλληλα, την τρυφερή στιγμή, συνόδευσε για λίγα λεπτά και η μπάντα του δήμου, που βρισκόταν εκεί για την εκδήλωση! 

Παραλίγο να συλληφθεί ο ... Άγιος Βασίλης! 

«Μια πρόταση γάμου υπερπαραγωγή! Ένα από τα πιο αγαπημένα νεανικά ζευγάρια της περιοχής, που είναι μαζί από το Γυμνάσιο! Ο Γιώργος αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου – έκπληξη στην Κατερίνα του, για να αποδείξει την αγάπη του… στήνοντας μαζί με τα αδέρφια της ένα απίστευτο σκηνικό στην πλατεία Γεωργίου! Μόνο που η Αστυνομία παραλίγο να …συλλάβει τον «Άγιο Βασίλη» (αδερφό της Κατερίνας) γιατί δε είχε άδεια… Όταν όμως οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το τί είχε συμβεί, έδωσαν και αυτοί με τη σειρά τους, τις θερμές ευχές τους στο αγαπημένο ζευγάρι! 

Ο αδερφός της Κατερίνας, Παναγιώτης Χριστόπουλος που ντύθηκε Αγιος Βασίλης και η αδελφή της Χριστίνα Χριστοπούλου

Το δαχτυλίδι του … Άγιου Βασίλη!

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ