Η κοκκινομάλλα «δύναμη» της Αχαγιάς 82 είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στο ράγκμπι!

Έφη Χρυσανθοπούλου:

Η Έφη Χρυσανθοπούλου εκτός από έμπειρη δημοσιογράφος  είναι από τις καλύτερες παίκτριες  στο ράγκμπι! Το οποίο δεν είναι και τόσο διαδεδομένο άθλημα για την περιοχή μας. Ακόμη περισσότερο να βλέπουμε όμορφες γυναίκες να ασχολούνται με αυτό.

Η κοκκινομάλλα παίκτρια και δημοσιογράφος, τα τελευταία χρόνια παίζει ράγκμπι στον Αίολο Πατρών και είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες  έχοντας σημαντική συμβολή στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας.

Όπως αναφέρει το sportfmpatras.gr η Έφη, αγωνίζεται 9άρι, και είναι αυτή που ουσιαστικά οργανώνει το παιχνίδι του Αίολου και καθοδηγεί με την εμπειρία της τις συμπαίκτριες της μέσα στο γήπεδο, ενώ έχει πείσει αρκετές κοπέλες να παίξουν ράγκμπι.

Εμείς τη γνωρίσαμε καλύτερα από τη στιγμή που ανέλαβε το γραφείο τύπου της Αχαγιάς 82 με την άνοδο της ιστορικής ομάδας στη Γ Εθνική.

Η Έφη αμέσως επικοινώνησε με όλους τους δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ και με τα τοπικά sites και η συνεργασία ξεκίνησε. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια έμπειρη και ικανή δημοσιογράφο, με πολλά «χιλιόμετρα» στις μεταδόσεις και καλύψεις σημαντικών γεγονότων, η Έφη άφησε περιθώριο συνεργασίας και πεδίο συνεννόησης στο απαιτητικό «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης. Η ίδια τα καταφέρνει περίφημα, αφού σε κάθε αγώνα της ιστορικής ομάδας, μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο μέσω της σελίδας της Αχαγιάς 82 αλλά και των ομάδων στο facebook που δημιούργησε για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Διαβάστε επίσης