ΒΙΝΤΕΟ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών για 20χρονο καρκινοπαθή - Νοσηλεύεται στο Ρίο και πρέπει να μεταβεί στη Βοστώνη

Πάσζχει απο οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Ένα ξεχωριστό βίντεο δημιούργησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών που στέκεται στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη. Συγκεκριμένα κορυφαίοι Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης λαμβάνουν μέρος σε μια πρωτοβουλία που λέγεται «Goal4Leo» και έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Το συγκεκριμένο βίντεο που θα ΔΕΙΤΕ είναι αναρτημένο στη σελίδα του ΠΣΑΠ στο facebook.

Ο Λεωνίδας εδώ και κάποιους μήνες έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία..Πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη, για μεταμόσχευση μυελού των οστών, εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτει. Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς του δεν επαρκεί για τη νοσηλεία του, γι’ αυτό ζητά να προσφέρετε ότι μπορείτε, ώστε να παλέψει για να κερδίσει το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό του αγώνα, αυτόν της διάσωσης της ίδιας του της ζωής.

Βοήθησε και πάρε δώρο από τον Π.Σ.Α.Π. ένα αναμνηστικό βραχιολάκι «Γίνε δότης Μυελού των Οστών» κι ένα «T-Shirt for the Cause» για να παρακινήσεις κι άλλους να προσφέρουν

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ

345/557171-55

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

GR9101103450000034555717155

ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Κάθε Φίλη ή Φίλος που συνεισφέρει στον αγώνα ζωής του Λεωνίδα με προσφορά άνω των 20€ παραλαμβάνει εντελώς δωρεάν ένα T-Shirt με το hashtag του Λεωνίδα κι ένα αναμνηστικό βραχιολάκι «Γίνε δότης Μυελού των Οστών», δωρεά του Π.Σ.Α.Π..

 

Διαβάστε επίσης