Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Cantelena Χορωδία Πάτρας

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Cantelena Χορωδία Πάτρας ετοιμάζεται όλο χαρά να τα υποδεχτεί με μια Χριστουγεννιάτικη Συναυλία. Ο καλύτερος τρόπος για να μαγευτούμε και να μπούμε στο κλίμα της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου! Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58).  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Μελωδίες από γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όχι μόνο θα γεμίσουν την αίθουσα του Επιμελητηρίου. Προσκαλούμε το κοινό της πόλης να απολαύσουμε μαζί αυτή τη μαγική βραδιά. Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος τα τμήματα Junior Χορωδία, Παιδική Χορωδία και Χορωδία Νέων υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου-Αραβαντινού, ενώ στο πιάνο συνοδεύει η Μαρίνα Μυλωνά και στα κρουστά ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Χορηγοί της εκδήλωσης θα είναι το Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαΐας, Ferry Center- Γ. Τελώνης, ΧΡ. Κ. Χριστόπουλος- τεχνική εταιρεία, BΑTH+TILES- Ηλίας Αραβαντινός, ‘’Παπαδόπουλος’’-Κοσμήματα, οπτικά-‘’Καμίσης’’, ‘’Κατριβέσης’’-τυπογραφία, ‘’Σταθόπουλος’’-ανακατασκευή μελανιών, ‘’Terra’’, ‘’Bara’’, ‘’Dyslexia Center’’, ‘’Ανθόπουλος’’-εργαστήρι φωτογραφίας, ‘’Τεντούρα Κάστρο’’-Τ.Π.Χάχαλης,  ‘’Choco Caramel’’, ‘’Talks Catering’’- Δημήτρης Φάκαλος.