Πάτρα: Θρίλερ με τον άνδρα που απειλούσε να βάλει τέρμα στη ζωή του γιατί δεν έχει ρεύμα! - Η Αστυνομία μπήκε στο σπίτι του αλλά δεν ήταν εκεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ισχυρές δυνάμεις της ελ.ασ στο σημείο

17:52 Η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα του άνδρα (Κορίνθου 166) που είχε απειλήσει νωρίτερα ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή του, όμως δεν τον βρήκε στο εσωτερικό του. Κατόπιν έρευνας δεν εντόπισαν κάτι άλλο, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε ρεύμα, ενώ αυτόπτης μάρτυρας είπε στο tempo24.gr ότι ο άνδρας μετά τις απειλές για αυτοκτονία στο μπαλκόνι, μπήκε στο διαμέρισμα και μετά απο λίγα λεπτά έφυγε. Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησαν και ερευνούν την ευρύτερη περιοχή. 


----------------------

17:35 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.gr που βρέθηκε στο σημείο, ο άνδρας τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και τους είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσει γιατί δεν αντέχει άλλο να ζει σε αυτή την κατάσταση χωρίς ρεύμα. Το ΕΚΑΒ ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, η οποία έχει κινητοποιηθεί και βρίσκεται εκεί με μεγάλη δύναμη, αναζητώντας τον άνδρα που τηλεφώνησε. Μέχρις στιγμής δεν απαντά στις κλήσεις της Αστυνομίας. 

--------------------------

17: 24 Άνδρας απειλεί να βάλει τέρμα στη ζωή του αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας.

Ο άνδρεας απειλεί να πέσει από μπαλκόνι, στην οδό Κορίνθου 166. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ισχυρίζεται ότι του έχουν κόψει το ρεύμα. 

ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ. 

Διαβάστε επίσης